alt alt alt alt
alt alt alt alt

Lente/zomer 21:Kies voor de toekomst

Onze duurzaamste
collectie
tot nu toe

Met een Cradle To Cradle gecertificeerde serie van 100% recycleerbare jassen, een collectie van 87% biologisch geteeld katoen en 54% gerecyclede grondstoffen, is Lente/Zomer 21 ons meest duurzame seizoen tot nu toe. En dit is slechts het begin. Mix dat met een multidimensionale, eclectische zoektocht naar natuurlijk en militair Hawaïaanse erfgoed en outdoor lifestyle en je krijgt een kleurrijke, speelse, toekomstgerichte collectie die onze ‘Kies voor de Toekomst’-filosofie in de kijker zet.

HerenDames

De Wonder - Premium Casualwear

Napapijri Circular Series

100% recycleerbaar, 100% circulair, 100% C2C gecertificeerd

Onze baanbrekende Circular Series met volledig recycleerbare jacks mocht het prestigieuze Cradle to Cradle Certified™Gold-certificaat in ontvangst nemen. Dat is de meest geavanceerde standaard voor veilige, circulaire en verantwoorde materialen en producten. Onze Series bevat dit seizoen ook een nieuwe versie van de Circular Rainforest - een recycleerbare make-over van ons klassiek icoon - en een licht, veelzijdig Circular windjack met een volledige ritssluiting voor een beter draagcomfort.

De Wonder - Premium Casualwear

Ease: Supima®katoencollectie

Een luxe kijk op vrijetijdskleding

Zachte, sterke modellen die hun kleur behouden: onze collectie vrijetijdskleding van premium Supima®-katoen laat de militaire inspiratie van dit seizoen zien met details en vormen: T-shirts, hoodies, sweaters en joggingbroeken met thermobedrukte labels, opgestikte zakken en visgraatmotieven, cargobroeken en geruite kledingstukken geïnspireerd op de ramen van vliegtuighangars.

Onze iconen

De Rainforest Summer

Iconisch sinds 1995

De Rainforest Jas is al sinds 1995 een streetwear must-have die symbool staat voor Napapijri's positieve kijk op de toekomst en ‘free to be’-instelling. Zelfs zo dat het dragen ervan symbool is komen te staan voor het horen bij de Napapijri-stam. Het waterbestendige en winddichte model voor de zomer is licht, veelzijdig en perfect voor zowel in de stad als in de natuur.

Ontdek onze Iconen

De Tribe - Streetwear

The Tribe Streetwear-collectie

En toen was er kleur

Hawaïaanse bloemen, Tiki-maskers als losse of als all-over prints: in deze collectie draait alles om prints, kleuren en Hawaïaanse tradities. Geïnspireerd op de collectie Napa by Martine Rose HW20 vinden we hier een nieuwe versie van het monochrome jacquardlabel, de Hawaïaanse interpretatie van het Rainforest jack en een jack voor trektochten dat de roep naar avontuur in de natuur laat zien met vintage kleurenblokken.