HET VORMGEVEN VAN DE TOEKOMST VAN CIRCULAIRE MODE

Wij geloven dat duurzaamheid de nieuwe creativiteit is, inspireert tot nieuwe ideeën en innovatie, en de belangen behartigt van zowel de drager van de kleding, als de wereld.
Wij laten ons, bij alle kwesties die ons merk belangrijk vindt, leiden door deze ontwerpfilosofie.
Onze visie is om samen te werken met een community van pioniers die verenigd zijn door hun verschillen en actief hopen dat er een betere manier is.

ZO DRAGEN WE ONS STEENTJE BIJ

CIRCULAIR
DESIGN

In 2019 omarmden we het circulaire concept als volgende stap in duurzame mode en ontwikkelden we de Infinity, de eerste volledig recyclebare jas. Dit was nog maar het begin... In de Lente-/Zomercollectie 2020 is de lancering van een volledige serie Circular jassen - met ook onze Circular Rainforest - de volgende stap in ons streven naar design, duurzaamheid en innovatie. We zijn goed op weg...

Ontdek de Circular Series

CRADLE TO CRADLE
CERTIFIED™ GOLD

De Napapijri Circular Series met volledig recyclebare jacks mocht in 2020 het prestigieuze Cradle to Cradle Certified™-certificaat in ontvangst nemen. Dat is de meest geavanceerde standaard ter Wereld voor veilige, circulaire en verantwoorde materialen en producten.

Ontdek Cradle to Cradle Certified™

TRACEERBAARHEID

Traceerbaarheid betekent transparantie: daarom zijn we teruggegaan naar de bron van onze meest iconische stijlen. We hebben hun hele reis gevolgd, van ruwe materialen tot het einde van de supplychain.

De Reis van The RainforestDe Reis van SkidooDe Reis van de Circular Anorak

BONTVRIJ
EN DONSVRIJ

Onze eerste, beslissende stap naar ethische mode was het uitbannen van al het bont en dons uit onze producten. Dat was in 2015.

Ontdek Superlight