HET VORMGEVEN VAN DE TOEKOMST VAN CIRCULAIRE MODE

Wij geloven dat duurzaamheid de nieuwe creativiteit is, inspireert tot nieuwe ideeën en innovatie, en de belangen behartigt van zowel de drager van de kleding, als de wereld.
Wij laten ons, bij alle kwesties die ons merk belangrijk vindt, leiden door deze ontwerpfilosofie.
Onze visie is om samen te werken met een community van pioniers die verenigd zijn door hun verschillen en actief hopen dat er een betere manier is.

CIRCULAIR
DESIGN

We blijven de mogelijkheden van circulariteit onderzoeken door Infinity, onze oorspronkelijke 100% recyclebare anorak, uit te breiden tot een familie van producten die nu de Napapijri Circular Series heet.
Tot nu toe is de Infinity in de SS20 gevolgd door een 100% recyclebare versie van onze legendarische Rainforest Summer, en met de FW20 hebben we een winter donsjack gecreëerd met een unieke lijn en kleurenwaaier. Blijf op de hoogte terwijl we onze reis in cirkelvorm voortzetten.

Ontdek de Circular Series

CRADLE TO CRADLE
CERTIFIED® GOLD

Onze baanbrekende Circular Series met volledig recyclebare jacks mocht het prestigieuze Cradle to Cradle Certified® Gold -certificaat in ontvangst nemen. Dat is de meest geavanceerde standaard voor veilige, circulaire en verantwoorde materialen en producten.
Zo willen wij ons steentje bijdragen. Zo kiezen wij voor de toekomst. Met uitstekende, grensverleggende resultaten, niet alleen voor ons, maar voor de hele mode-industrie. Ja, dit certificaat schept een belangrijk precedent. Geen enkel ander merk is er immers in geslaagd om in amper veertien maanden een volledig circulair systeem uit te werken dat alle lagen van de technische cyclus van onze Circular Series raakt, herziet en innoveert.
Klinkt gecompliceerd?

Laten we gewoon eens kijken wat dit in de praktijk betekent.

BONTVRIJ
EN DONSVRIJ

In 2015 zetten we een eerste, beslissende stap naar ethische mode door al het bont en dons uit onze producten te bannen. We ontwierpen onze unieke Thermo-Fibre™-isolatie: licht, sneldrogend en, vooral, diervriendelijk.

Ontdek onze donsvrije producten

TRACEERBAARHEID

Wat in onze supplychain gebeurt, leert ons waar en hoe we moeten verbeteren en wat er goed gaat. Door te traceren, kunnen we onze producten op een ethische en duurzame manier blijven maken.

Ontdek onze traceerkaarten

Biologisch geteeld katoen

Want kiezen voor de toekomst houdt ook in dat je nauwlettend de basissamenstelling van onze producten overweegt. Zo kiezen we voor betere textielvezels waardoor we onze impact op het milieu kunnen verminderen. Onze biologisch geteelde katoenvezels voldoen aan de vastgestelde eisen voor de biologische productiemethode die het goede beheer van het welzijn van ecosystemen, teelaarde, en de mens bepleiten.

Ontdek de selectie