Taron Egerton x Napapijri

Maak kennis met onze nieuwe Ambassadeur

In navolging van zijn bijzonder acteertalent en de vele succesvolle rollen die hij speelde, ontpopte Taron Egerton zich tot een erkend vooraanstaand figuur van zijn generatie. Het is zijn attitude die hem terecht tot het toonbeeld maakt van de op groei gerichte mindset die Napapijri voorop plaatst in 'Choose Future’. Gedreven om grenzen te durven verleggen, met het volste vertrouwen, enthousiasme en de nodige inzet: We streven vanuit een toekomstgerichte visie en met kernwaarden, die Taron met ons deelt, naar een positieve mindset om baanbrekend werk te verrichten, en ook Taron wil daarin oprecht van betekenis zijn.

In de ‘Choose Future’-campagne staat onze herfst-wintercollectie 2020 centraal. Hierin draagt Taron de drie stijlen van Napapijri die de sterke affiniteit van het merk met design, duurzaamheid en innovatie perfect vertolken. De ‘Skidoo Anorak’, onze kenmerkende anorak – een iconisch stuk met voering uit Thermo-Fibre®, een diervriendelijk alternatief; de 'Circular Series', een assortiment jassen geheel vervaardigd uit recyclebaar Nylon 6; de ‘20-22° Series’, een ruime selectie winterjassen ontwikkeld met het oog op een optimale ‘indoor to outdoor’ thermoregulatie.

Thuis in de toekomst

Taron Egerton x Napapijri werd gefotografeerd in Aberystwyth, zijn thuisbasis in Wales. In de uiting van de campagne ziet men de omgeving die Taron nauw aan het hart ligt. Hierin ligt de nadruk op de sterke link tussen hem en zijn ‘roots’ en op de mate waarin Napapijri tot in de kern van het merk-DNA reikt.

Wij streven onafgebroken naar ‘Choose Future’. Dit, om keer op keer tot onze ‘roots’ te komen, onze krachten te bundelen, ons uit te spreken voor de rol van de natuur, en ons er toe te verbinden haar duurzame bescherming actief te bevorderen. De foto's zijn gemaakt door de internationale beroemdheid en modefotograaf, Charlie Gray. Hierin brengt hij de meest recente uitingen uit 'Choose Future’ in beeld, onze campagneserie die al sinds het jaar 2019 draait.