NAPA x PATTA

Shop de capsule

Maak kennis met Napa x Patta, een capsulecollectie die de stedelijke uitstraling viert als de ultieme manier om het buitenleven te ervaren.
De iconische benadering van buitenkleding van Napapijri komt samen met de unieke streetwear-visie van Patta, wat leidt tot de klassieke uitstraling van premium performance materialen met de visuele impact van streetwear volumes. Het resultaat is een unieke herinterpretatie van iconische outdoor mode door de gewaagde lens van urban stijl die terug te vinden is in een T-shirt, een shirt met lange mouwen en een Skidoo jas.

Meer lezen...

Het resultaat is een unieke herinterpretatie van iconische outdoor mode door de gewaagde lens van urban stijl die terug te vinden is in een T-shirt, een shirt met lange mouwen en een Skidoo jas.

Deze extreem urban versie van de Skidoo jas heeft een vloeibaar effect op de hoofdlaag, die wordt verkregen door een speciale behandeling waardoor het jack er versleten en gedragen uitziet, terwijl de traditionele bollo van Napapijri zich verdubbeld voor ruimte voor een vergelijkbaar Patta-logo: een duidelijke verwijzing naar het uiterlijk en de sfeer van internationale expedities en teams.

Minder lezen

OVER PATTA

Patta is opgericht door Edson Sabajo en Guillaume ‘Gee’ Schmidt.
Vandaag de dag is het een van internationaal opererende streetwear merken en bestaat uit een kledinglijn, Patta Soundsystem, Patta Running Team en, zeer recent, de Patta Foundation die zich richt op culturele educatie van jongeren. Het merk is genoemd naar een term uit de straattaal voor 'schoen’, een knipoog naar de Surinaamse achtergrond van de oprichters. Patta stimuleert samenwerkingen, culturele crossovers en onconventionele vormen, als een ware creatieve familie.

Modellen: Hennie Low , Nodda

Fotograaf: Casper Kofi

Stylist: Tirino Yspol

Videograaf: Robin van Geemen

Assistent: Jhonatan Baena