Be Out There

HW22-campagne

Scroll down
In de HW22-campagne laten we zien hoe we onvermoeibaar op zoek blijven gaan naar de ultieme grenzen van de buitenkleding.
De foto’s voor de campagne zijn gemaakt in Beitostølen in Noorwegen – het land dat deel uitmaakt van ons erfgoed, met een authentieke connectie met het buitenleven. Ze gaan dieper in op de schijnbare tegenstellingen in het DNA van Napapijri:de vermenging van functionaliteit en mode, natuur en stad.

We combineren de virtuele en de echte wereld, de stad en de natuur, ons erfgoed en de toekomst. We zeggen “Be Out There”: een oproep om niet alleen het buitenleven maar ook jezelf te ontdekken. Of het nu in de stad is of in een wilde winteromgeving, de HW22-collectie zorgt voor een iconische uitstraling die het buitenleven vervult van de energie van zelfexpressie.

ANORAK

The evolution of our iconic shape

De iconische en vermaarde anorak is met recht de immer populaire vorm van Napapijri. De anorak zit vol frisse energie, met nieuwe kleuren en hoogwaardige materialen, van donsvrije, gerecyclede isolerende voering tot vederlichte en gerecyclede CORDURA®-stof. Elk moment dat je doorbrengt in de buitenlucht wordt zo een stijlvolle, dynamische belevenis.

CIRCULAR SERIES

One material, infinite lives.

Jassen gemaakt van één materiaal? Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. We zijn altijd op zoek naar duurzamere oplossingen en we hebben nu een reeks 100% recyclebare jassen ontwikkeld die — ongelooflijk maar waar — van slechts éen materiaal gemaakt zijn. Deze verbluffende vezel wordt gewonnen uit nylonafval en kan eindeloos gerecycled worden zonder dat hij zijn oorspronkelijke kwaliteit verliest. Een doeltreffend en vooruitstrevend proces, voor een betere toekomst zonder aan stijl in te boeten.

20-22° SERIES

Designed for urban commuting

Onze meest innovatieve jassen ontstaan waar mode en prestaties elkaar ontmoeten; de thermoregulatie en de hoogwaardige materialen maken elke belevenis in de buitenlucht bijzonder. Onder de items van dit seizoen vind je parka’s, korte jassen en een waterbestendig pufferjack, gemaakt om de elementen met een urban attitude te trotseren.