Damavand

NATIVA

Volledig traceerbare en duurzame wol

Met de HW21 Herfst-/wintercollectie trekken we onze toekomstgerichte aanpak verder door met een selectie winterklassiekers van NATIVA™-wol: een volledig traceerbare en duurzame merinoswol die in Patagonië wordt geproduceerd. Of ze nu eenkleurig of van jacquard tricot zijn, deze truien zijn stuk voor stuk vervaardigd van natuurlijke vezels die op een milieu- en diervriendelijke manier zijn verkregen.

Heren | Dames

NATIVA™-wol:
kies voor blockchain

Van de boerderij waar de wol vandaan komt tot de weverij waar de stof wordt gemaakt: de blockchain-technologie verzamelt op een veilige manier informatie en verbindt alle mensen en processen die betrokken zijn bij de productie van onze truien. Ze zorgt ervoor dat de normen van het NATIVA™-protocol bij elke stap worden nageleefd. Blockchain is veel meer dan een modewoord, het waarborgt volledige transparantie in de hele voorzieningsketen van onze truien.

Boerderijen

Waar de wol vandaan komt

Wolkammerij

Waar het kaardvlies wordt gekamd

Spinnerij

Waar de wol wordt gesponnen

Weven
en Breien

Waar het Damavand-weefsel wordt gemaakt

Van Boerderij tot Klant,
via de QR-code

Een transparante voorzieningsketen betekent dat we de volledige weg kunnen laten zien die de Damavand-wol aflegt, van de boerderij tot bij onze klanten. Scan de QR-code op de labels om elke stap van het productieproces te zien.